SECTIONAALDEUREN

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Zo win je meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij.

Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Onze sectionaaldeuren hebben een brede doorrijruimte. Voor brede auto’s en terreinwagens is het in- en uitrijden daardoor aanzienlijk gemakkelijker.

Een sectionaaldeur is rondom afgedicht. De duurzame, elastische en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden houden wind, regen en sneeuw buiten. Naast een sectionaaldeur is een loopdeur aanbevolen. Een loopdeur zorgt voor een comfortabele personendoorgang. Zo kan je fietsen of gereedschap uit jouw garage halen, zonder de garagedeur volledig te hoeven openen.

Wil je meer informatie over onze deuren? Laat een bericht achter door hier te klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

MEER WETEN?

Kom langs in onze showroom!

In onze showroom vertellen we u graag meer over ons aanbod en kunt u verschillende mogelijkheden en materialen bekijken.

TYPE DEUREN

LPU 42

Energiebesparend

LPU 67 THERMO

Dubbelwandig

LTE 42

Enkelwandig

LTH 42

Massief hout

BROCHURE

Garagesectionaaldeuren

EEN HÖRMANN IS
EEN DEUR VOOR DE TOEKOMST

MERKKWALITEIT UIT DUITSLAND
MODERNE EN ENERGIE BESPARENDE DEUREN
OPTIMALE EN DUURZAME BESCHERMING

PROJECTEN