MONTAGE & ONDERHOUD

Montage

Jake Doors Deurenspecialist voert ook in naam van derden montagewerkzaamheden uit. Wij monteren verschillende producten, denk hierbij aan: Garage en Industriedeuren, Laad en lossystemen of Branddeuren.

Wil je meer informatie over onze deuren? Laat een bericht achter door hier te klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Reparatie

Door intensief gebruik van het product bestaat de mogelijkheid dat er schade ontstaat. Door onze snelle service kunnen we er voor zorgen dat het product weer naar wens gerepareerd wordt.

Merkonafhankelijk
Snelle service
Op maat

Onderhoud

Voor garagedeuren is het van groot belang dat er met regelmaat onderhoud gepleegd wordt. Dit voorkomt eventuele storingen, stilstand en schade, je voldoet bij het op de juiste wijze uitvoeren en opvolgen van de adviezen ook aan de wettelijke eisen en regelgeving. Jake Doors Garagedeuren biedt onderhoud aan in verschillende vormen. Dit kan op afroep zijn of in de vorm van een contract. Op basis van jouw wensen gaan we kijken naar de beste oplossing voor jouw product.

 

Wil je meer informatie over onze deuren? Laat hier een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onderhoudscontract

Bij Jake Doors kan je een onderhoudscontract afsluiten. Hiermee verzorgen wij het periodiek onderhoud van jouw producten. Neem contact op en laat een bericht achter om alle mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud aanvragen

Heeft jouw product onderhoud nodig, vraag dan nu onderhoud aan. Laat een bericht achter en wij nemen contact met jouw op om een moment af te spreken.