OVER ONS

Over ons

Geschiedenis

Kees en Jacob Hop zijn in 2016 gestart met Jake Doors. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de branche zijn Kees en Jacob voor zichzelf begonnen, als zelfstandig monteur. Samen met een team van specialisten verzorgen ze naast de verkoop van producten ook de montage én het onderhoud. Merkonafhankelijke service is daarbij belangrijk. En daarnaast kan je altijd scherpe prijzen van ons verwachten.

 

Werkzaamheden

Wij verrichten diverse montage-, onderhouds- en servicewerkzaamheden. Ook demontage of aanpassingen in de bestaande constructie behoren tot de mogelijkheden. Jake Doors heeft veel ervaring met het monteren van garagedeuren, industriedeuren, stalendeuren, brandwerende deuren en -puien én laad- en lossytemen. Zit hier jouw oplossing niet tussen? Vraag het ons en samen kijken we naar de mogelijkheden.

 

Veiligheid

Ongeacht het merk ontvang je van ons altijd dezelfde service! Al onze monteurs hebben een hoogwerker, heftruck- en VCA-certificaat. Daarnaast werken wij met gekeurd gereedschap. Jake Doors is jouw deskundige partner als het gaat om garagedeuren, montage en onderhoud. Voor de zakelijke én particuliere markt.

Wij regelen alles, op maat en altijd met betrouwbare service.

 

 

PROJECTEN