AANDRIJVINGEN

Aandrijving voor Inrithekken
Met een universele handzender kunt uw hek aansturen vanuit bijv. uw auto. Zo hoeft u nooit meer uit te stappen om uw hek te openen. Op basis van uw hekwerk wordt er gekeken welk type aandrijving er nodig is.

Aandrijving voor Garagedeuren
Wilt u gemakkelijk en snel uw garagedeur openen met een handzender? Wij zorgen dat uw garagedeur geautomatiseerd wordt door middel van onze aandrijving. Op basis van uw garagedeur zullen wij kijken welk type aandrijving er gebruikt kan worden.

Aandrijving vervangen
Heeft u al een aandrijving maar functioneert deze niet meer naar behoren? Het is ook mogelijk om uw aandrijving te vervangen. Wij zullen op locatie kijken of uw aandrijving vervangen moet worden of dat wij deze kunnen repareren.

MEER WETEN?

Kom langs in onze showroom!

In onze showroom vertellen we u graag meer over ons aanbod en kunt u verschillende mogelijkheden en materialen bekijken.

MERKONAFHANKELIJKE SERVICE
UITSLUITEND KWALITEITSPRODUCTEN
GECERTIFICEERD PERSONEEL

ERKEND DEALER VAN HÖRMANN

Jake Doors Deurenspecialist is een erkend Hörmann dealer. Dit houdt in dat we exclusief zijn geselecteerd door Hörmann als zelfstandig verkooppunt voor de particuliere markt voor verkoop, vakkundig advies, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij jouw thuis of vanuit onze schitterende showroom.

 

> Ik wil advies