BRANDWERENDE SCHUIFDEUREN

Brandwerende schuifdeuren

Metacon SGS
Brandwerende schuifdeuren zijn een uitstekende oplossing voor situaties waar een hoge brandweerstand wordt geëist in combinatie met een specifieke uitvoering gebaseerd op de wensen van de eindgebruiker.
De maximale brandweerstand is afhankelijk van de afmeting en uitvoering van de schuifdeur, maar is maximaal 90 minuten (conform de EI(1)-eis) of 120 minuten (conform de EI(2)-eis en EW-eis).

De schuifdeur kan optioneel uitgevoerd worden als tweevleugelige schuifdeur, waarbij beide vleugels één kant op schuiven of juist uit elkaar, of als telescopische schuifdeur, waarbij meerdere vleugels voor elkaar langs schuiven.
Unieke eigenschap aan deze deur is de mogelijkheid om een vluchtdeur toe te passen, zonder onderdorpel, waardoor de brandwerende schuifdeur geschikt is om op te nemen in de vluchtroute van een gebouw.

Tevens is het mogelijk om de schuifdeur te voorzien van brandwerend glas, zodat er nog doorzicht is naar de andere zijde wanneer de schuifdeur gesloten is.
Standaard wordt de brandwerende schuifdeur handmatig aangeboden, inclusief een snelheidsregelaar met geïntegreerde kleefmagneet, echter is het ook mogelijk om deur uit te voeren met een elektrische aandrijving.
Optioneel rookwerend Sa 20 (koude rook à ± 20 graden Celsius) als S 200 (warme rook à ± 200 graden Celsius).

Wil je meer informatie over onze deuren? Laat een bericht achter door hier te klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

BROCHURE

Brandwerende schuifdeuren

EEN HÖRMANN IS
EEN DEUR VOOR DE TOEKOMST

MERKKWALITEIT UIT DUITSLAND
MODERNE EN ENERGIE BESPARENDE DEUREN
OPTIMALE EN DUURZAME BESCHERMING

PROJECTEN