BRANDWERENDE ROLDEUREN

Brandwerende roldeuren

Metacon RGS EW 90-120 ECO
Brandwerende roldeuren bieden oplossingen in de meest uiteenlopende situaties. Mede vanwege de mogelijkheid om deze roldeuren op dagelijkse basis frequent te gebruiken als afsluiting en wanneer er melding van brand is, wordt deze brandwerende roldeur veelal toegepast in bedrijfshallen.
Met een maximale brandweerstand van EW 120 minuten 2-zijdig getest volgens de EN 1634-1 en geclassificeerd volgens de EN 13501 is deze brandwerende roldeur een betrouwbare en economische oplossing voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties.

Metacon RGS EW 240
Brandwerende rol-/hefdeuren bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van ruimtes in locaties als overheidsinstellingen, winkelcentra en uiteraard diverse industriële toepassingen. Mede dankzij de hoge brandweerstand van 240 minuten (conform de EW criteria), op basis van tweezijdig testen volgens de NEN-EN 1634-1, is deze deur uitermate geschikt voor situaties waar een hoge brandweerstand wordt gevraagd.
De deur is uit te voeren als rollende variant, maar ook met een horizontaal deurbeslag of een volledig verticaal beslag, waardoor deze deur toepasbaar is in ruimtes met de meest uiteenlopende inbouwsituaties. Tevens is de brandwerende deur uit te voeren met een gecertificeerde vloeistofkering, explosieveilige (ATEX)

Metacon RGS EW 360 TWIN
Brandwerende roldeuren bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van ruimtes in locaties als overheidsinstellingen, winkelcentra en uiteraard diverse industriële toepassingen, vanwege de mogelijkheid om deze roldeuren op dagelijkse basis frequent te gebruiken. Met een maximale brandweerstand van 360 minuten (conform de EW-eis), op basis van het tweezijdig testen volgens de NEN-EN 1634-1:2014, zijn deze twee brandwerende roldeuren een betrouwbare oplossing voor de vuurbelastingssituaties waar een hoge brandwerendheid wordt verlangd. De constructie bestaat een uit dubbele, symmetrisch geplaatste, brandwerende roldeur.

Metacon RGS EI(1) 60 / EW 180
Brandwerende rol- en hefdeuren zijn in vele situaties toepasbaar vanwege de mogelijkheid om de deur zowel rollend als verticaal of horizontaal heffend uit te voeren.
Mede dankzij de hoge brandweerstand van 60 minuten (conform de EI(1)-eis) en zelfs 180 minuten (conform de EW-eis), op basis van 2-zijdig testen volgens de EN 1634-1, is deze deur uitermate geschikt voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties.
Tevens is de brandwerende deur uit te voeren met een gecertificeerde vloeistofkering, explosieveilige (ATEX) componenten en is de deur optioneel als geheel ATEX gecertificeerd te verkrijgen, waardoor de deur een uitstekende oplossing biedt in ruimtes waar gevaarlijke stoffen zijn opgeslagen, zogeheten PGS 15-ruimtes.
Optioneel rookwerend Sa 20 (koude rook à ± 20 graden Celsius) als S 200 (warme rook à ± 200 graden Celsius).

Wil je meer informatie over onze deuren? Laat een bericht achter door hier te klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

BROCHURE

Merkkwaliteit voor woning- en utiliteitsbouw

EEN HÖRMANN IS
EEN DEUR VOOR DE TOEKOMST

MERKKWALITEIT UIT DUITSLAND
MODERNE EN ENERGIE BESPARENDE DEUREN
OPTIMALE EN DUURZAME BESCHERMING

PROJECTEN