BRANDWERENDE OVERHEADDEUREN

Brandwerende overheaddeuren

Metacon OHD ECO EI(1) 60 / EW 60
Brandwerende overheaddeuren bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van bedrijfspanden. De overheaddeur is uit te voeren met een horizontaal deurbeslag, eventueel met highlift, of een volledig verticaal beslag, waardoor deze deur toepasbaar is in ruimtes met de meest uiteenlopende inbouwsituaties. Mede dankzij de hoge brandweerstand van 60 minuten (conform de EI(1)-eis) en 60 minuten (conform de EW-eis), op basis van het 2-zijdig testen volgens de EN 1634-1, is deze deur uitermate geschikt voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties.

Metacon OHD EI(1) 60 / EW 90
Brandwerende overheaddeuren bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van bedrijfspanden.De overheaddeur is uit te voeren met een horizontaal deurbeslag, eventueel met highlift, of een volledig verticaal beslag, waardoor deze deur toepasbaar is in ruimtes met de meest uiteenlopende inbouwsituaties.
Mede dankzij de hoge brandweerstand van 60 minuten (conform de EI(1)-eis) en 90 minuten (conform de EW-eis), op basis van het 2-zijdig testen volgens de EN 1634-1, is deze deur uitermate geschikt voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties. Tevens is de brandwerende overheaddeur uit te voeren met glassecties in de panelen, een gecertificeerde vloeistofkering en explosieveilige (ATEX) componenten, waardoor de deur een uitstekende oplossing biedt in ruimtes waar gevaarlijke stoffen zijn opgeslagen, zogeheten PGS 15-ruimtes. Optioneel rookwerend Sa 20 (koude rook à ± 20 graden Celsius) als S 200 (warme rook à ± 200 graden Celsius).

Wil je meer informatie over onze deuren? Laat een bericht achter door hier te klikken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

BROCHURE

Merkkwaliteit voor woning- en utiliteitsbouw

EEN HÖRMANN IS
EEN DEUR VOOR DE TOEKOMST

MERKKWALITEIT UIT DUITSLAND
MODERNE EN ENERGIE BESPARENDE DEUREN
OPTIMALE EN DUURZAME BESCHERMING

PROJECTEN